4 kommentarer på “Börjar bli för mycket.

  1. Hej!
    Prata med läkaren. Det ligger på honom att bedöma om det är lämpligt att köra. Tyvärr är det vanligt att läkarna är ganska fega när det gäller en sån har åtgärd. Det gäller ju att ha patientens förtroende i framtiden också och det kan påverkas av att körkortet ryker.

    Skriver läkaren intyget tillkörkortsmyndigheterna, vilket är rimligt med en kronisk och tilltagande demenssjukdom, så är det problemet löst. Återstår nästa problem. Det går att köra även utan körkort. Alltså, bilen måste bort.
    Ove

  2. Läkaren har skrivit till transportstyrelsen och det är på gång med indragning av körkort, men sen ska ju bilen bort på något sätt.

    • Ja, det kan vara ett värre problem. Gömma nyckel? God man har hand om affärerna och kan sälja av bilen? Allt känns fult men vad kan man göra? Svårt att ge råd när man inte har grepp om hela biten.
      Ove

      • Sitter just nu med ansökan om förvaltare, för en god man har inte mycket att säga till om och allt den vill göra måste ha farsans godkännande. Det är en jäkla djungel att ta sig fram i men tillslut så når man målet, och du har helt rätt att det känns fult men som sagt vad ska man göra.

Lämna en kommentar